Mirjam Hildebrand

Mirjam Hildebrand GZ-psycholoog / Kinder en jeugdpsycholoog

Mirjam Hildebrand Contactgegevens
Psychologiepraktijk Hildebrand
Gevestigd in Kindercentrum Haarlem
Sint Jorisveld 1
2023 GD Haarlem
06-51357762
mail@mirjamhildebrand.nl
www.psychologiepraktijkhildebrand.nl
Basis GGZ
Diagnostiek en behandeling

Kwalificaties
MSc, kinder en jeugdpsycholoog
Gz-psycholoog (BIG)
Aspirant lid VGCT

Praktijkgrootte
4 dagen / week

Leeftijdscategorie
0-23 jaar


Ik ben Mirjam Hildebrand, Gz-psychologe (BIG geregistreerd) gevestigd in Haarlem. Mijn expertises zijn hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, angstbehandelingen en zelfbeeld.
Ik word veel bezocht door ouders van kinderen die veel piekeren, angstig zijn om zichzelf te laten zien (incl. faalangst), sombere gedachten hebben, gepest worden of zich anders voelen en/of thuis of op school gedragsproblemen vertonen. Geregeld laten kinderen op school een heel ander kind zien dan thuis. Vaak zijn de vraagstellingen verbonden aan de hoogte van het IQ.
Bij mijn praktijk kunnen kinderen en hun ouders terecht voor onderzoek en behandeling van problemen die samengaan met hoogbegaafdheid en meer.
Bij het doen van onderzoek houd ik rekening met faalangst en de kans dat kinderen onderpresteren en/of extra gevoelig zijn. Ik geef tevens uitdagende groepsbijeenkomsten voor hoogbegaafde kinderen, lezingen en individuele therapie.
In behandeling maak ik gebruik van cognitief gedragstherapeutische technieken en daarnaast voer ik gesprekken met school en ouders. Tevens heb ik de beschikking over een spelkamer.

Neem voor een uitgebreid beeld een kijkje op mijn website: www.psychologiepraktijkhildebrand.nl