Mascha Kramer

Mascha Kramer Cognitief gedragstherapeut

Mascha Kramer Contactgegevens
Praktijk Lenta
Amsterdamsevaart 24
2032 EB Haarlem
mascha@praktijklenta.nl
www.praktijklenta.nl
Basis GGZ
behandeling

Kwalificaties
GZ-psycholoog (BIG)
EMDR Practitioner

Praktijkgrootte
2 dagen pw

Leeftijdscategorie
6 tot 18 jaar


Mijn naam is Mascha Kramer en ik ben één van de trotse oprichters van Psychologiepraktijk Lenta. Het is mijn passie om kinderen en jongeren laagdrempelige hulp op maat te bieden. Ik vind het nog steeds één van de mooiste dingen die er zijn om kinderen en jongeren te mogen helpen op een moment dat het even wat moeilijker gaat in het leven. Om samen met hen en ouder(s) te onderzoeken en te begrijpen waar het probleem vandaan komt en om er samen voor te zorgen dat het weer beter gaat. Ik vind het hierbij belangrijk om samen te werken en samen te onderzoeken wat helpend is. Waar nodig betrekken we belangrijke mensen uit de omgeving. Soms zitten we samen in de kamer, maar ik hou er ook van om naar buiten te gaan en te gaan wandelen.

Binnen mijn behandeling maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken, waaronder CGT, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Ik heb veel affiniteit met trauma, waardoor ik mij door de jaren heen heb gespecialiseerd in traumabehandeling. Als je iets naars overkomt kan dat een enorme impact hebben op je leven. Het kost vaak veel moed om op zoek te gaan naar hulp, maar hoe eerder het je lukt ermee aan de slag te gaan hoe minder groot het effect op je verdere leven. Ik doe mijn best een veilige sfeer te creëren, waarin we dit proces samen aan kunnen gaan. Naast trauma kun je bij mij terecht met een verscheidenheid aan klachten, zoals angst-, dwang- en somberheidsklachten, zelfbeeldproblematiek en emotieregulatieproblemen.

Naast mijn werk voor praktijk Lenta werk ik nog twee dagen per week bij een grote instelling in de specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier werk ik inmiddels al meer dan 11 jaar. Ik heb binnen deze instelling op verschillende plekken ervaring opgedaan. Momenteel ben ik werkzaam in het team voor Intensieve Traumabehandeling, waarbij we kinderen en jongeren behandelen die kampen met klachten die voortkomen uit complex trauma.

Meer informatie over mij, de praktijk en onze werkwijze is te vinden op: www.praktijklenta.nl
Voor contact en overleg ben ik het beste bereikbaar via de mail: mascha@praktijklenta.nl