Isabelle Larsson

Isabelle Larsson Klinisch psycholoog / Gz psycholoog

“Larsson" Contactgegevens
Praktijklarsson
Wilhelminastraat 57
2011 VL Haarlem
0644164088
info@praktijklarsson.nl
www.praktijklarsson.nl
Basis + Specialistische GGZ
diagnostiek + behandeling

Kwalificaties
Gz psycholoog
Klinisch psycholoog
Psychotherapeut
EMDR therapeut

Praktijkgrootte
4 dagen

Leeftijdscategorie
0 tot 23 jaar – ook volwassenenn


Ik ben Klinisch psycholoog en psychotherapeut en werk met veel plezier met kinderen, adolescenten en volwassenen.

In 1998 behaalde ik mijn doctoraal examen in de ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2005 heb ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorg psycholoog (GGZ) afgerond en in 2010 de specialisatie tot Klinisch psycholoog (KP) voltooid.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt in de kinder- en jeugd GGZ en in de volwassen GGZ. Ik heb veel ervaring opgedaan in het behandelen van emotionele problematiek zoals stemmingsklachten, angst, trauma, eetstoornissen en een bedreigde persoonlijkheidsontwikkeling. Hiervoor gebruik ik verschillende behandeltechnieken zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR, mindfullness, maar ook meer inzichtgevende therapie.

Ik school mij momenteel verder in de schemagerichte therapie. Ik werk volgens de GGZ richtlijnen, maar omdat ieder mens anders is met eigen wensen en behoeften, kijk ik graag samen met de cliënt en/of ouders naar de methode die het beste aansluit bij zijn verlangens en motivatie.

Ik probeer in de behandeling zoveel mogelijk gebruik te maken van flexibiliteit en de altijd aanwezige positieve eigenschappen en krachten van de cliënt.

Hierbij vind ik het heel belangrijk om personen die een grote rol spelen in het leven van de cliënt te betrekken bij het proces. Bij kinderen en adolescenten werk ik nauw samen met ouders/verzorgers. In het geval van volwassenen zal dit veelal de partner of vrienden zijn.

Zelf ben ik getrouwd, woon ik in Haarlem en ben ik moeder van drie dochters.