Esther Damen

Esther Damen GZ-Psycholoog/Orthopedagoog

Esther Damen” width= Contactgegevens
Damen Psychologie
Wilhelminastraat 57
2011 VL Haarlem
06-42622236
damenpsychologie@outlook.com
www.damenpsychologie.nl
Basis GGZ
diagnostiek en behandeling

Kwalificaties
Orthopedagoog (NVO lid)
GZ-psycholoog BIG
lid van de VEN (EMDR)

Praktijkgrootte
3 dagen per week

Leeftijdscategorie
0-23 jarigen


Ik ben Esther Damen en werk sinds januari 2018 met veel plezier als vrijgevestigde GZ-Psycholoog/Orthopedagoog in mijn eigen praktijk ‘Damen Psychologie’.

Na jaren in het (speciaal)onderwijs te hebben gewerkt heb ik een academische studie Orthopedagogiek en master Forensische Orthopedagogiek afgerond. Daarna ben ik gaan werken binnen het werkveld van de jeugd GGZ. Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid door het volgen van de postdoctorale opleiding tot GZ- Psycholoog. Ook het zelf krijgen van kinderen heeft mij nieuwe inzichten en verdieping in mijn werk gegeven. Na 7 jaar te hebben gewerkt bij een grote instelling binnen de jeugd GGZ heb ik ervoor gekozen om als vrijgevestigde te gaan werken.

Het werken als vrijgevestigde bevalt mij goed. Ik vind het belangrijk persoonlijk contact te maken en wil graag laagdrempelige hulp bieden. Ik denk samen met de client, (en indien mogelijk ook met ouders, school en andere betrokkenen) na over hoe zorg op maat vormgegeven kan worden, passend bij de persoon.