Sanne de Boer

Sanne de Boer GZ-psycholoog / psychotherapeut

de Boer Contactgegevens
Lorentzhuis
van Eedenstraat 16
2012 EM Haarlem
023-5310346
sannedeboerpraktijk@gmail.com
www.lorentzhuis.nl
Basis + Specialistische GGZ
diagnostiek + behandeling

Kwalificaties
GZ-psycholoog BIG
GZ-psychotherapeut BIG

Praktijkgrootte
3 dagen / week

Leeftijdscategorie
0-23 jaar


Sanne is BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en psychotherapeut. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en jongeren. In 2012 heeft ze zich aangesloten bij het Lorentzhuis.

Sanne werkt met kinderen en jongeren die moeite hebben met de overstap naar een nieuwe ontwikkelingsfase of vastlopen in hun ontwikkeling en bijvoorbeeld last hebben van angsten, onzekerheden, somberheid of lichamelijke klachten.
In haar behandelingen ziet zij voor alle betrokkenen een eigen rol: ouders als deskundigen van hun kind, het kind als vertolker van zijn/haar gevoel, Sanne als deskundige van de ontwikkeling van kinderen en hun behandeling.
‘Door samen te werken, waarbij ieder zijn eigen bijdrage levert, kunnen we komen tot een behandeling die is afgestemd op de specifieke behoeften van het kind.’ Sanne vindt het belangrijk om kinderen en jongeren een veilige plek te bieden, waarin ze zich begrepen kunnen voelen. Ze stimuleert kinderen en jongeren om de kracht in zichzelf te ontdekken en vertrouwen in zichzelf te krijgen, wat ze kan helpen in hun verdere ontwikkeling.

Vanaf 1996 tot 2012 werkte ze bij “Triversum”, kinder- en jeugdpsychiatrisch ziekenhuis en heeft daarnaast in een algemeen ziekenhuis gewerkt met lichamelijk zieke kinderen en kinderen die een revalidatieproces doorliepen. In 2007 is ze haar eigen praktijk in Haarlem gestart.

Ga naar de website van Sanne de Boer: www.lorentzhuis.nl