Lonneke van Deursen

Lonneke van Deursen GZ-psycholoog/K&J psycholoog

Lonneke van Deursen width= Contactgegevens
Elswoutslaan 12
2051 AE Overveen
06-40965265
info@vankindtotouder.nl
vankindtotouder.nl
Basis + Specialistische GGZ
diagnostiek en behandeling 

Kwalificaties
GZ-psycholoog
Registerpsycholoog NIP
&EMDR therapeut
K&J
Psychotherapeut

Praktijkgrootte
ma-di-do-vrij 

Leeftijdscategorie
0-23 jaar en volwassenen


Ik, Lonneke van Deursen (1979), werk als GZ- en kinderpsycholoog in mijn eigen praktijk ‘Van Kind tot Ouder’.

Gelukkig gaan problemen vaak vanzelf weer over, maar wanneer dit (evt met hulp van vrienden en familie) niet lukt, kan het slim zijn om hulp te zoeken.

In mijn praktijk behandel ik zowel kinderen als volwassenen met diverse klachten zoals (faal)angst, trauma, dwangklachten en stemmingsklachten (zoals een depressie). Ook met opvoedingsvragen of ontwikkelingsstoornissen kun je bij mij terecht. Ik maak gebruik van verschillende methoden en technieken volgens de richtlijnen van de GGZ. Zo werk ik veel met CGT (Cognitieve Gedrags Therapie, met name bij angst-, stemmings- en dwangklachten), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing, bij trauma en/of het verwerken van nare gebeurtenissen) en Oplossingsgerichte Therapie. Afhankelijk van de hulpvraag en de leeftijd van de cliënt, bepalen we samen wie er op gesprek komt en hoe de behandeling eruit komt te zien.

Ik werk laagdrempelig en heb een open en nieuwsgierige houding. Ik investeer in een goede werkrelatie en ga op zoek naar ‘de klik’.

Charlotte Nuhoff werkt ook in mijn praktijk. Hierdoor bieden we behandeling in zowel de Basis GGZ als Specialistische GGZ aan.

Lees meer over mij, de praktijk en werkwijze op www.vankindtotouder.nl