Joyce Haverkort

Joyce Haverkort Systeemtherapeut / individuele therapie. Ook buiten kantooruren

Haverkort Contactgegevens
Zandvoorterpad 5. Praktijk
2051 BC Bloemendaal-Overveen
Tel: 06-16316663
haverkort.therapie@gmail.com
www.haverkort-therapie.nl
www.nieuwgezin.info
www.lutehaverkort.nl
Basis + Specialistische GGZ
diagnostiek + behandeling

Kwalificaties
Systeemtherapeut / Stiefplan-coach
(samengestelde gezinnen)
e.m.d.r. therapeut b.i.g,
n.v.r.g., n.v.p.a., r.b.c.z.g

Praktijkgrootte
4 dagen/week

Leeftijdscategorie
12-23 jaar en/of ouders, gezinnen


Bij mij kun je terecht als jongere of (stief)ouder / volwassene met alle problemen of klachten die je alleen – of met hulp van vrienden/familie niet krijgt opgelost en waar je liever met een onbekende en / of deskundige over praat. Je kunt hierbij denken aan vragen over het leven in een samengesteld gezin, opvoedingsvragen (12+), vragen rond echtscheiding en andere relatieproblemen. Als jongere bijv. bij individuele spannings-, stemmings- of gedragsklachten maar ook als er problemen zijn met je ouder(s), vriendschappen etc.

Vanuit eigen ervaring en de wetenschap (Spruijt en Cormos 2014) dat 67 % van de samengestelde (stief)gezinnen binnen 2 jaar uit elkaar gaat heb ik mij extra verdiept in deze vorm van samenleven.

Na een of twee sessies waarin duidelijk is geworden wat je met mijn hulp zou willen bereiken maak ik een plan en kan ik zeggen hoeveel gesprekken je ongeveer nodig hebt zodat je weet waar je aan toe bent. Er is geen of een zeer korte wachtlijst en gesprekken kunnen (beperkt) ook buiten kantooruren plaatsvinden.

Vergoeding: Via mijn lidmaatschap van de NVPA / RBCZ wordt vanuit de (meeste) aanvullende verzekering(en) een deel van de kosten vergoed. Wat je betaalt hangt af van de hoogte van je inkomen. Als je huisarts je (18 plus) verwijst voor gespecialiseerde GGZ wordt de hulp behalve de eigen bijdrage volledig vergoed.

Over mijzelf kan ik melden dat ik met 30 jaar ervaring in de (GGZ) hulpverlening aan jongeren en volwassenen nog steeds enthousiast ben. Ik heb 11 jaar ervaring met het reilen en zeilen in een samengesteld gezin. Ondertussen wonen alle kinderen zelfstandig.

Praktijkadres: Bloemendaal/ Overveen (2051BC) . Zandvoorterpad nr 5, linkerdeur.

Informatie en aanmelden via mail: haverkort.therapie@gmail.com, via de website www.haverkort-therapie.nl of telefonisch op 06-16316663. Als ik in gesprek ben bel / mail ik altijd terug. Zie ook www.nieuwgezin.nl, www.lutehaverkort.nl , www.nvrg.nl